Aktuelt


1. marts 2016

Nyt bestyrelsesmedlem i Legatets bestyrelse

Hoteldirektør Jeppe Mühlhausen udtræder af Legatets bestyrelse og afløses af Eva Grimsehl, direktør for Adina Apartment Hotel, København og medlem af bestyrelsen for Adina Denmark ApS. Eva Grimsehl er indvalgt i Legatets bestyrelse som hotelsagkyndigt bestyrelsesmedlem i henhold til Legatets vedtægter.

2015/16

Omfattende renovering af Hotel Alexandra

Preben Hansens Legat, hvis formål er at bevare og drive Hotel Alexandra, har gennemført et omfattende renoveringsprojekt af hotellet. Renoveringen omfatter bl.a. facaderenovering, udskiftning af samtlige vinduer samt nyt tag. Endvidere er der foretaget en opgradering af værelser og udskiftet tæpper på alle gange og trapper. Udskiftning af blandingsbatterier på alle værelser til Christiansborg-armaturer fra Toni er påbegyndt og forventes afsluttet i 2017.