Ansøg om støtte

Sådan ansøger du

Støtte fra Preben Hansens Legat forudsætter at du opfylder betingelserne nævnt under menupunktet ”Det støtter vi”. Du kan kun ansøge om legatportioner en gang pr. kalenderår. Hvis du opfylder betingelserne, beder vi om, at du udfylder ansøgningsskemaet. Hent ansøgningsskema her.

Når ansøgningsskemaet er udfyldt, gemmer du det på din computer og vedhæfter det sammen med eventuel dokumentation (inkl. Årsopgørelser fra Skat, som anført i ansøgningsskemaet) til en e-mail som sendes til info@prebenhansenslegat.dk. Du vil modtage en bekræftelse af modtagelsen pr. e-mail.

Du kan også udfylde ansøgningsskemaet på din computer, printe det og sende det sammen med eventuel dokumentation til Legatets postadresse, som du finder under menupunktet ”Kontakt”.

Legatbestyrelsen afholder normalt fire årlige møder og behandler ansøgningerne på det førstkommende bestyrelsesmøde. Når bestyrelsen har behandlet de indkomne ansøgninger, vil du modtage enten tilsagn eller afslag på din ansøgning. Undtagelsesvis kan bestyrelsen beslutte at henlægge en ansøgning til behandling på et efterfølgende bestyrelsesmøde.

Du kan kun ansøge om legatportioner en gang pr. kalenderår.