Aktuelt


10. maj 2022

Udskiftning i Legatets bestyrelse

Efter 20 år i Legatets bestyrelse er Hasse Resenbro udtrådt den 30. april 2022. Som nyt bestyrelsesmedlem er valgt Lars Christiansen, født i 1965. Han er medejer af og bestyrelsesformand for et arkitekt- og håndværksfirma samt et landbrugsselskab. Endvidere er han bestyrelsesmedlem i ’KFUM’s Sociale Arbejde i Danmarks Ejendomsfond, København’.

2015/16

Omfattende renovering af Hotel Alexandra

Preben Hansens Legat, hvis formål er at bevare og drive Hotel Alexandra, har gennemført et omfattende renoveringsprojekt af hotellet. Renoveringen omfatter bl.a. facaderenovering, udskiftning af samtlige vinduer samt nyt tag. Endvidere er der foretaget en opgradering af værelser og udskiftet tæpper på alle gange og trapper. Udskiftning af blandingsbatterier på alle værelser til Christiansborg-armaturer fra Toni er påbegyndt og forventes afsluttet i 2017.